ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Μάνατζερ Χάλαντ για μεταγραφή στη Ρεάλ: "Ο Έρλινγκ είναι κύριος του πεπρωμένου του"

Μάνατζερ Χάλαντ για μεταγραφή στη Ρεάλ: "Ο Έρλινγκ είναι κύριος του πεπρωμένου του"
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το πρώτο από τα δύο του γκολ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, στο οποίο η Σίτι επικράτησε με 3-0 της Γιουνάιτεντ στο "Όλντ Τράφορντ" @2023 AP IMAGES/DAVE THOMPSON

"Φωτιά" άναψε η παρουσία της μάνατζερ του Έρλινγκ Χάλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τη σύνδεση ενδεχόμενης μελλοντικής μεταγραφής του Νορβηγού στη "Βασίλισσα" να είναι αναπόφευκτη.

Το παρών στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έδωσε η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, προκειμένου να παρακολουθήσει την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 κόντρα στην Μπράγκα για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Αναπόφευκτα, η παρουσία της άνοιξε τη συζήτηση για πιθανή μεταγραφή του πελάτη της στη "Βασίλισσα", με την εκπρόσωπο του Νορβηγού στράικερ να παίρνει θέση σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χάλαντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό μέσο Relovo.

Αρχικά, το δεξί χέρι και "κληρονόμος" του ονόματος και του πελατολογίου του εκλιπόντα μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ του 23χρονου επιθετικού και της Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι ο αγγλικός σύλλογος σέβεται τον πελάτη της και ενδεχόμενη μεταγραφή θα συναποφασιστεί από τις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το εάν ο κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού της σεζόν 2022/2023 με 36 γκολ και δεύτερος στη λίστα για τη Χρυσή Μπάλα, Έρλινγκ Χάλαντ, είναι χαρούμενος στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, δήλωσε: "Πρέπει να τον ρωτήσετε. Δεν λέω το αντίθετο, το ξέρω, αλλά δεν μιλάω για τους άλλους. Τα μεγάλα αθλητικά αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι ευτυχισμένος".

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ανέκαθεν ένας σύλλογος που προσελκύει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς, η Ραφαέλα Πιμέντα δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το εάν ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 13 γκολ βλέπει τους Μερένγκες ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Βραζιλιάνα να απαντάει: "Ο Έρλινγκ είναι κύριος του πεπρωμένου του".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ