ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Υπάρχει απόσταση με την Ίντερ, δεν είμαστε φτιαγμένοι για δύο διοργανώσεις"

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι
Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι TWITTER

Ο Πάολο Μαλντίνι έκανε λόγο για "απόσταση" μεταξύ Μίλαν και Ίντερ, ύστερα από τον αποκλεισμό των "ροσονέρι" από τους "νερατζούρι" στα ημιτελικά του Champions League.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, δεν κρύφτηκε έπειτα από τον αποκλεισμό της ομάδας του στα ημιτελικά του Champions League, ύστερα από άλλη μια ήττα κόντρα στην Ίντερ, την τέταρτη μέσα στο 2023.

"Η απόσταση με την Ίντερ είναι υπαρκτή. Δεν υπήρξε σύγκριση στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Απόψε παίξαμε λίγο καλύτερα, αλλά είχαμε μείνει πίσω από τον πρώτο αγώνα. Ο τρόπος παιχνιδιού της Ίντερ μας προκαλεί προβλήματα και δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε απάντηση. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα μοχθούμε και με ομάδες λιγότερο δυνατές από την Ίντερ", δήλωσε ο Μαλντίνι στο Mediaset.

"Η σεζόν μας δεν έχει τελειώσει. Έχουμε καθήκον να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην τετράδα της Serie A και μετά θα δούμε τι θα γίνει με τη Γιουβέντους. Η παρουσία μας στον ημιτελικό είναι κάτι σπουδαίο και αναπάντεχο. Φυσικά, όταν συναντάς την Ίντερ και χάνεις, το κάνει λιγότερο όμορφο. Όμως πρέπει να διατηρήσουμε καθαρό το μυαλό μας: ήρθαμε ως εδώ αδόκητα".

"Ο βαθμός της σεζόν αν προκριθούμε στο επόμενο Champions League θα είναι 8. Το είπαμε και πέρυσι: δεν είμαστε φτιαγμένοι για να ανταγωνιστούμε σε δύο διοργανώσεις. Το είπαμε στον Τύπο και στους ιδιοκτήτες, το γνωρίζουν. Είναι ένας δρόμος που έφερε σπουδαία αθλητικά και οικονομικά αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες. Απόψε υπήρχε διαφορά τριών ετών στην ηλικία της ενδεκάδας με την Ίντερ. Αν πάμε και του χρόνου στο Champions League θα είναι μια σπουδαία σεζόν".

Όσο για το αν η Μίλαν αισθάνθηκε γεμάτη από το περσινό σκουντέτο, απάντησε: "Όχι, γεμάτη η κοιλιά είναι όταν παίρνεις συγκεκριμένα αποτελέσματα, όταν κερδίζεις ξανά και ξανά. Δεν επιτρέπεται στη Μίλαν να αισθάνεται έτσι. Νομίζω ότι υπάρχουν ευκαιρίες για να τις αξιοποιήσουμε. Το ότι επιστρέψαμε σε αυτό το επίπεδο είναι μια τέτοια, όπως επίσης και οικονομική και γι' αυτό πρέπει να επενδύσουμε για να παραμείνουμε στην τετράδα".

Τέλος, έδωσε και μία χαρά στους φίλους της ομάδας, επιβεβαιώνοντας λίγο πολύ την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφαέλ Λεάο: "Είμαστε στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν μικρά πράγματα που πρέπει να καθορίσουμε, αλλά το deal σίγουρα θα επέλθει".

TAGS ΜΙΛΑΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ