ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Θα ήθελα να αποφύγουμε τις άλλες ιταλικές ομάδες στα προημιτελικά"

Μαλντίνι: "Θα ήθελα να αποφύγουμε τις άλλες ιταλικές ομάδες στα προημιτελικά"
PRINT SCREEN

Ο Πάολο Μαλντίνι ξεκαθάρισε πως η Μίλαν είναι ήδη επιτυχημένη τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη αφού ξεπέρασε τον αρχικό στόχο της ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τις Μπάγερν, Ρεάλ και Σίτι που κυνηγούν το Champions League.

Η Μίλαν είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League αφού μετά από την Ρεάλ (14) είναι εκείνη με τα περισσότερα τρόπαια (7), ωστόσο στο ζευγάρι κόντρα στην Τότεναμ δεν ήταν εκείνη το φαβορί.

Παρόλα αυτά κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας τους Λονδρέζους κρατώντας τους στο μηδέν σε δύο ματς και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, για να βρεθεί έτσι στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από το 2012.

"Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πως είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά θα προσπαθήσουμε. Είχαμε χάσει την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας τον Ιανουάριο όμως το γεγονός πως δεν δεχτήκαμε γκολ σε δύο παιχνίδια με την Τότεναμ δείχνει το επίπεδο ωριμότητας που έχει φτάσει η ομάδα", τόνισε ο Πάολο Μαλντίνι σε συνέντευξή του στο "Milan TV", για να προσθέσει με νόημα:

"Είμαστε υπερήφανοι για το ταξίδι που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ο στόχος μας για φέτος ήταν να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα στην Serie και να περάσουμε από τη φάση των ομίλων στο Champions League.

Θα είναι δύσκολα στο πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται να πάρουμε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις".

Όσον αφορά στην ομάδα που θα προτιμούσε να βρουν στο δρόμο τους οι ροσονέρι στα προημιτελικά, με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο αθλητικός διευθυντής των Μιλανέζων είπε:

"Θα προτιμούσα να αποφύγουμε τις ιταλικές ομάδες επειδή θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες από τη χώρα μας να πηγαίνουν μακριά στη διοργάνωση.

Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε σε αυτή τη φάση, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Μπάγερν, την Ρεάλ και την Μάντσεστερ Σίτι".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ