ΠΑΟΚ

Μάλλον κλειστή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός η “Θύρα 4”

ΠΑΟΚ, Τούμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μελετά το ενδεχόμενο να κλείσει το πέταλο των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το ενδεχόμενο να κλείσει η “Θύρα 4” μελετά ο Σταύρος Κοντονής. Η πληροφορία προκύπτει από το υφυπουργείο Αθλητισμού και έχει φτάσει και στο περιβάλλον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αυτή, ο υφυπουργός Αθλητισμού εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει το κλείσιμο της “Θύρας 4” -το πιθανότερο- στο ένα και μοναδικό ματς που ο ΠΑΟΚ θα δώσει με κόσμο μέχρι το τέλος της περιόδου, στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται, όμως, η ποινή να επεκταθεί και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι παρόμοια απόφαση είχε πάρει και για τη “θύρα 13” της Λεωφόρου στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ