ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Μαλεζάς: "Σκέφτηκα να αποχωρήσω"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Για το ενδεχόμενο να πάει στο εξωτερικό και την επιθυμία της ΠΑΕ να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς. Τι είπε για το βασικό στόχο της νέας σεζόν για την άμυνα του "Δικεφάλου".

Ο Στέλιος Μαλεζάς αποτελεί πλέον έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού φέτος συμμετέχει για έβδομη φορά σε προετοιμασία της ομάδας.

Κατά συνέπεια, η γνώμη του για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ τη νέα περίοδο έχει βαρύνουσα σημασία.

Το ίδιο και οι σκέψεις αποχώρησης που έκανε και τις οποίες αποκάλυψε σε συνέντευξή του από το Ντόρβερθ. Αναλυτικά, όσα δήλωσε για:

Τους στόχους της ομάδας: "Επιτυχία θα θεωρούσα μια πρόκριση στους ομίλους του Europa League και ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θα βάλουμε περαιτέρω στόχους".


Την διαχείριση των παικτών από τον προπονητή: "Θεωρώ ότι ο προπονητής έχει την εμπειρία, έχει εικόνες από πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια και ματς πρωταθλήματος για να γνωρίζει ποιοι είναι έτοιμοι σε κάθε αγώνα".


Την προσωπική του παρουσία: "Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι βελτιώθηκα, προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα. Βέβαια, πέρυσι δεν ξεκίνησα όπως ήθελα, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτή η χρονιά πέρασε και είναι στο χέρι το δικό μου και της ομάδας να παρουσιαστούμε καλύτεροι".


Την αμυντική απόδοση του ΠΑΟΚ πέρυσι: "Αν ξέραμε τι συνέβη, στην μέση τη σεζόν θα το είχαμε λύσει. Σε ένα χρόνο αλλάξαμε τρεις προπονητές, αυτό θεωρώ ότι επηρέασε την ομάδα, αν και εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στις δύσκολες στιγμές. Η επόμενη σεζόν ελπίζω πως θα είναι όπως οι δύο με τον Σάντος που δεχτήκαμε λίγα γκολ".


Την ομοιογένεια της ομάδας: "Αν κοιτάξουμε την ενδεκάδα την περυσινή και τις σεζόν με τον Σάντος, θα δούμε οι αλλαγές ήταν λίγες. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε δεθεί, είχαμε κάνει μια καλή παρέα. Με δυο-τρεις προσθήκες θα γίνουμε καλύτεροι".


Τις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν: "Δεν μπορώ να μπαίνω σε χωράφια άλλων, είναι δουλειά άλλων αυτό, αυτοί πρέπει να σκεφτούν και να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα".


Το ενδιαφέρον που υπήρξε προς το πρόσωπό του: "Ναι υπήρχε ενδεχόμενο να πάω στο εξωτερικό. Υπήρχε μια καλή πρόταση, ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο έκρινε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος και έτσι έμεινα στην ομάδα. Υπήρχε στο μυαλό μου να αποχωρήσω, αλλά αφού η ομάδα δεν δέχτηκε δεν το σκεφτόμουν άλλο".


Την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας: "Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κίνηση στα διαρκείας, Πέρυσι ίδια περίοδο και με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ η κίνηση δεν ήταν η ίδια και φέτος χωρίς καμία μεταγραφή ,ακόμη, δεν το περίμενα να πάει έτσι, ούτε εγώ, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής τη ομάδας".


Τον Μπόλονι: "Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε τον προπονητή. Πάντως, έχει δείξει καλά στοιχεία σε εμάς που έχουμε γνωρίσει αρκετούς προπονητές. Δεν θέλω να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο, καλό είναι να δούμε την ομάδα στα φιλικά και στα επίσημα ματς και μετά να κάνουμε ταμείο".


Τον Τσιρίλο: "Ο Μπρούνο πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά, βοήθησε την ομάδα, είναι καλό που έμεινε, μπορεί να ενισχύσει την ομάδα να γίνει καλύτερη".


Την υπόθεση των στημένων ματς: "Οταν αγωνιζόμαστε δεν νιώθουμε κάτι, όταν, βέβαια, διάβασα τις συνομιλίες μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Όμως, καλύτερα είναι να κρίνει η δικαιοσύνη, όχι εμείς, εμάς χρέος μας είναι να παίζουμε μπάλα".

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ