ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μαλακατές: "Η καλύτερη πρόταση της 20ετίας, ψηφίζουμε για τον Παναθηναϊκό"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές στην προσυνέλευση του Ερασιτέχνη | 28 Μαρτίου 2022
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές στην προσυνέλευση του Ερασιτέχνη | 28 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τη ψηφοφορία για τη "Διπλή Ανάπλαση" θέλησε με μια δήλωση του να καλέσει τον κόσμο να ψηφίσει και να σκεφτεί τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος.

Η ώρα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη για τη Διπλή Ανάπλαση έφτασε. Την Τετάρτη (30/3) από το πρωί έως το βράδυ τα 4.284 μέλη του Ερασιτέχνη θα αποφασίσουν για το "ναι" ή το "όχι" στο Βοτανικό.

Ο πρόεδρος της "μάνας του λόχου", Τάκης Μαλακατές, με δήλωση του το βράδυ της Τρίτης (29/3) θέλησε να καλέσει όλα τα μέλη να ψηφίσουν και να σκεφτούν τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος.

Έκανε λόγο για την καλύτερη πρόταση της 20ετίας και ανέφερε πως την Τετάρτη κανείς δεν ψηφίζει για τον Μαλακατέ, τον Αλαφούζο και τον Μπακογιάννη αλλά για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή.

Η δήλωση του αναφέρει:

"Αύριο ξημερώνει μια ιστορική ημέρα για τον μεγαλύτερο και πιο ένδοξο σύλλογο της χώρας. Με δημοκρατικές διαδικασίες, τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. καλούνται να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Η συζήτηση της Δευτέρας ανέδειξε προβληματισμούς και ανησυχίες που εδώ και καιρό αφουγκραζόμαστε. Αν για παράδειγμα η επόμενη ημέρα, μετά από αρνητική απάντηση στη «Διπλή Ανάπλαση» μπορεί να μας βρει ξανά στο τραπέζι για επαναδιαπραγμάτευση ή αν η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους εμπλεκόμενους φορείς δύναται να προκαλέσει προβλήματα στη χρηματοδότηση, στην παραμονή της ΠΑΕ στο νέο γήπεδο κ.α.

Οι απαντήσεις ήταν και παραμένουν ξεκάθαρες. Διαπραγματευτήκαμε πολύ σκληρά επί δυο χρόνια με κίνδυνο την άκαρπη λήξη των συζητήσεων και θεωρούμε ότι φέραμε την καλύτερη πρόταση στην σχεδόν 20ετή διαπραγμάτευση για το συγκεκριμένο Project. Δώσαμε αγώνα, με ιδρώτα και αίμα για να μεταφέρουμε τους ίδιους όρους από το ιστορικό μας γήπεδο στο Βοτανικό. Και κανείς δεν εγγυάται ότι ενώ πήραμε όσα θέλαμε, το Project θα λάβει έγκριση για χρηματοδότηση με άλλους όρους. Ίσως πάλι, ο πραγματικός κίνδυνος είναι η αναβολή, η επαναδιαπραγμάτευση και οι νέοι όροι να μας βρουν σε μελλοντικό χρόνο κάτω από μια νέα οικονομική συνθήκη όπου η χρηματοδότηση δε θα είναι καν εφικτή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μια μερίδα του κόσμου ίσως δεν είναι ικανοποιημένη από τα πρόσωπα που εμπλέκονται, αλλά εδώ δεν ψηφίζουμε με πολιτική βούληση και δεν δίνουμε ατομική ψήφο στον Μαλακατέ, τον Αλαφούζο ή τον Μπακογιάννη. Ψηφίζουμε για τον Παναθηναϊκό και για το πως τον ονειρευόμαστε.

Κι εμείς ονειρευόμαστε τον Παναθηναϊκό ως τον σύλλογο που θα επαναλάβει ό,τι και στα μέσα του προηγούμενου αιώνα: Να είναι ο πρωτοπόρος σύλλογος στην Ελλάδα, ο μόνος με κοινές εγκαταστάσεις για όλα τα αθλήματά του πλην του μπάσκετ, ο γίγαντας με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στη χώρα, ο αυτάρκης που δε θα έχει ανάγκη κανέναν παρά μόνο τον κόσμο και το μεγαλείο του που θα τον οδηγήσει στις κορυφές της Ευρώπης.

Εμείς ερχόμαστε και παρερχόμαστε. Δεν έχουμε το δικαίωμα όμως, να στερήσουμε από τις επόμενες γενιές έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ.

Καλούμε όλα τα μέλη μας που πλέον είναι ενημερωμένα να αποφασίσουν για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας όπως ο καθένας από την πλευρά του τον ονειρεύεται. Κάθε ψήφος μετράει και κανένας δεν περισσεύει. Είναι εξόχως σημαντικό να αφιερώσουν έστω μια ώρα όλα τα μέλη μας για να έρθουν την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7 μ.μ. και να καταθέσουν την ψήφο τους. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του συλλόγου που εξέφρασαν τις απόψεις τους δημοκρατικά και μας άκουσαν καρτερικά σε όλη αυτή τη δύσκολη διετία της διαπραγμάτευσης.

Ανεξαρτήτως μικρών διαφωνιών, πρέπει να θυμόμαστε ότι μας ενώνει το ίδιο πάθος, η ίδια αγάπη, η ίδια αφοσίωση. Πάνω από όλους ο Παναθηναϊκός, γιατί σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος.

Ευχαριστώ, Τάκης Μαλακατές".

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ