ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν τα έργα της Διπλής Ανάπλασης, το 2026 έτοιμες και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό
Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, στη συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση σημείωσε πως τα έργα ξεκίνησαν αλλά τόνισε πως και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα είναι έτοιμες μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, το 2026.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, μίλησε και αυτός στη συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για τη Διπλή Ανάπλαση και τόνισε πως τα έργα ξεκίνησαν και μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό αλλά την ίδια ώρα μετά από σχετική ερώτηση σημείωσε πως οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα είναι έτοιμες μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, το 2026.

Αρχικά είπε:

"Σας καλέσαμε για να σας ενημερώσουμε για τις σημαντικές εξελίξεις τις Διπλής Ανάπλασης. Με δύο λέξεις επιτέλους ξεκινάμε, ή καλύτερα ξεκινήσαμε. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήμασταν σε συναντήσεις και συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ούτως ώστε σήμερα να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών".

Πότε θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη:

"Για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη απαιτείται λιγότερος χρόνος από το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Εκκρεμεί η άδεια δόμησης και ο ορισμός του αναδόχου. Δεν μπορεί να υπάρχει γήπεδο που θα έχει τελειώσει και θα είναι σε αδράνεια. Στόχος είναι να ολοκληρωθούν ταυτόχρονα με το γήπεδο του ποδοσφαίρου ή λίγο νωρίτερα. Άρα μιλάμε για το 2026".

Για την αντιπολίτευση που δέχεται στον Ερασιτέχνη ώστε να μην προχωρήσει το έργο:

"Εγώ αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη για το γηπεδικό τους σέβομαι, είναι Παναθηναϊκοί. Θα τους ακούσουμε και θα τους απαντήσουμε. Η άδεια κατεδάφισης είναι μη εκτελεστή μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα του ποδοσφαιρικού Παναθηναίκού και του Ερασιτέχνη. Τότε μόνο θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος".

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ