ΜακΚολ: “Η πίεση βαραίνει τον Παναθηναϊκό”

Στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό κάνοντας επιτακτική την ανάγκη των πράσινων για πρόκριση στάθηκε ο τεχνικός της Μάδεργουλ Στουάρτ ΜακΚολ κατά την συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης.
Συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Στουάρτ ΜακΚολ λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο έμπειρος αλλά οι παίκτες του θα παλέψουν για ότι καλύτερο.
Ο τεχνικός της Μάδεργουελ μάλιστα στάθηκε πολύ και στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το Τριφύλλι:
«Αν ακούσει κανείς τι λέγεται στο στρατόπεδο των αντιπάλων μας, θα καταλάβετε πως η πίεση βαραίνει αυτούς, ο καθένας αναμένει να περάσουν στην επόμενη φάση και δικαίως συμβαίνει αυτό»
«Όμως νομίζω πως υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό λόγω της οικονομικής κατάστασης. Αν ακούσετε κάποιες ιστορίες που βγαίνουν για το σύλλογο τους, ακούγεται πραγματικά σαν να βρίσκονται σε απελπισία. Θα ήταν φανταστικό από οικονομικής πλευράς, αν τα καταφέρναμε».
Είπε ο προπονητής της Μάδεργουελ και συνέχισε αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: «Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια, αλλά είδα τον κύριο Μπουμσόνγκ σε δηλώσεις του να λέει πως έχουν πολλούς μήνες να πληρωθούν».
Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και σε αγωνιστικά θέματα λέγοντας:
«Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς, αφού παίζουμε απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά την προσπάθεια μας για την πρόκριση θα την κάνουμε. Για να έχουμε ελπίδες στην Αθήνα θα πρέπει στην έδρα μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα παρατάξω την ομάδα μόνο με αμυντικούς προσανατολισμούς, αφού θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στην επίθεση».
Ο Σάιμον Ράμσντεν, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μάδεργουελ ήταν ο παίκτης των σκοτσέζων που βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και σημείωσε:
«Είναι τρελό ότι το πρώτο μου επίσημο ματς με τη Μάδεργουελ θα είναι στο Champions League. Αν μου το έλεγαν πριν μερικά χρόνια θα έβαζα τα γέλια. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το μεγαλύτερο της καριέρας μου».