SUPER LEAGUE 2

Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν και έχασαν έδαφος

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας INTIME

Μακεδονικός και Αναγέννηση Καρδίτσας αλληλοεξουδετέρωσαν η μια την άλλη και δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Με τη μονομαχία του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Νέα Ευκαρπία άνοιξε το πρόγραμμα του Α' ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε πιο κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει κυρίως με τον Κλάους Αθανασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί έχασαν κι άλλο έδαφος από την κορυφή, καθώς έχουν 19 βαθμούς σε 11 ματς, ενώ ο Μακεδονικός έχει 15 και είναι στην έβδομη θέση.

Μακεδονικός: Ιωαννίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος, Τσιλιγγίρης (76′ Γουνόπουλος), Σάντσεθ (64′ Ζαννάκης), Σαραντίδης (64′ Ταχματζίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας (66′ λ.τ Τσέλιος), Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος (89′ λ.τ Γκίνης), Δημόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Καρδάρης (66′ Πρίκας), Γιάκος, Γκόλιας, Μπάλλας (87′ λ.τ Θεολόγης), Αθανασιάδης.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

  • Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

  • Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β'

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας
  • Πανσερραϊκός - Ηρακλής Λάρισας
  • Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου
  • Βέροια - Απόλλων Πόντου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

  • Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΑΕΛ

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ