ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα το δεύτερο παιχνίδι, τι ισχύει με τους φιλάθλους

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα το δεύτερο παιχνίδι, τι ισχύει με τους φιλάθλους
INTIME

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα της Σερβίας, όπως γνωστοποίησε η UEFA την Πέμπτη. Μεγάλη η πιθανότητα να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπατσκα Τόπολα στη Σερβία στις 14 Μαρτίου για το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των 16 του Europa Conference League.

Πρόκειται για ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλά οι Πειραιώτες, αφού αντιμετώπισαν εκεί τους... ιδιοκτήτες της "TSC Arena" για τη φάση των ομίλων του Europa League και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, παρότι είχαν προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά.

Σε αντίθεση με εκείνη τη βραδιά όμως, δύσκολα θα γεμίσουν οι 4.500 θέσεις του γηπέδου, αφού στα δύο παιχνίδια που η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε χρησιμοποιήσει ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο, δεν υπήχαν φίλαθλοι στις κερκίδες για λόγους ασφαλείας.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ με τη Χαμάς έχει οδηγήσει την UEFA στην απόφαση να μην επιτρέπονται φίλαθλοι σε παιχνίδια των ομάδων της χώρας και αυτό το μέτρο αναμένεται να επεκταθεί και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, υπάρχει ένα "παράθυρο" να επιτραπούν οι φίλαθλοι, αν γίνει συγκεκριμένο αίτημα εγκαίρως και αυτό γίνει αποδεκτό τόσο από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, όσο και από τις αρμόδιες αρχές της Σερβίας και φυσικά να είναι σύμφωνες και οι δύο ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ