ΙΣΡΑΗΛ

Μακάμπι Χάιφα - Μπνέι Σάχνιν 1-1: Σκόνταψε πριν από τον Παναθηναϊκό

Ο Ντία Σάμπια της Μακάμπι Χάιφα σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεν για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Ροαζόν Παρκ", Ρεν | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ντία Σάμπια της Μακάμπι Χάιφα σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεν για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στο "Ροαζόν Παρκ", Ρεν | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Η Μακάμπι Χάιφα έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες στο πρωτάθλημα Ισραήλ ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπνέι Σάχνιν.

Η περίεργη εκκίνηση στη σεζόν της Μακάμπι Χάιφα συνεχίζεται, αφού απέτυχε να νικήσει σε ακόμα ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος Ισραήλ. Το 1-1 με την Μπνέι Σάχνιν για την 4η αγωνιστική την κρατά χαμηλά στη βαθμολογία, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League.

Το σκορ δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, απείλησαν περισσότερο, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Μάλιστα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Άντριαν Πάουν στο 40ό λεπτό του αγώνα, όμως ισοφάρισαν πριν ολοκληρωθεί το 1ο μέρος με τον Φραντζντί Πιερό, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει πρώτος σκόρερ της ομάδας με τα πέντε γκολ στα προκριματικά.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας ήταν επεισοδιακός λόγω ρίψης φωτοβολίδων έξω από το γήπεδο, αρκετές εκ των οποίων έπεσαν στο χορτάρι και οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή.

  • Η σύνθεση της Μακάμπι Χάιφα: Κέουφ, Κάντιλ (46' Σούντγκρεν), Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Μουχαμάντ (82' Σουράνοβ), Σόου (46' Ζαμπέρ), Σάμπια, Σερί (70' Σίμπλι), Ρεφαέλοβ (46' Καλαϊλί), Πιερό
TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ