ΑΕΚ

Μακάμπι Χάιφα: Αισιοδοξούν για παραμονή του Πλάνιτς, τι λένε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Ο Πλάνιτς με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα
Ο Πλάνιτς με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα EUROKINISSI SPORTS

Το θέμα του Μπόγκνταν Πλάνιτς απασχολεί τους Ισραηλινούς οι οποίοι βάζουν νέα δεδομένα στην υπόθεση τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Μακάμπι Χάιφα αισιοδοξούν για την παραμονή του.

Παρά το γεγονός ότι η Μακάμπι Χάιφα έχει τη μάχη με τον Ολυμπιακό, τα Ισραηλινά Μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με το μέλλον του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο 30χρονος στόπερ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας ο οποίος πριν αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τους ερυθρόλευκους του ζητούσε ρυθμικά να παραμείνει στην Μακάμπι Χάιφα.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το Ισραήλ οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι τελικά θα πείσουν τον παίκτη να παραμείνει. Χωρίς να κατονομάζουν την πηγή τους Μέσα της χώρας τονίζουν ότι σύμφωνα με τη διοίκηση της Μακάμπι δεν έχει υπάρξει κάποια νέα πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ.

Μάλιστα, εκείνο που επεσήμαναν είναι ότι δεν πρόκειται να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση για τον παίκτη κάτω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα το δημοσίευμα επισημαίνει ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και τον μάνατζέρ του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι Ισραηλινοί τοποθετούν τις πιθανές εξελίξεις μετά το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό όταν και θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ