ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μακάλιστερ: "Το να νικάς την Βραζιλία στο Μαρακανά είναι σαν να παρακολουθείς ταινία πορνό"

Ο Αλέξις Μακάλιστερ με τη φανέλα της Αργεντινής σε ματς των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στο Εκουαδόρ | 7 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Αλέξις Μακάλιστερ με τη φανέλα της Αργεντινής σε ματς των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στο Εκουαδόρ | 7 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Η Αργεντινή πανηγύρισε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Βραζιλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Αλέξις Μακάλιστερ την πανηγύρισε δεόντως, προχωρώντας σε μία άκρως πιπεράτη δήλωση.

Το μεγάλο ντέρμπι της Νοτίου Αμερικής μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής ήταν άκρως επεισοδιακό και κινδύνευσε να μην αρχίσει ποτέ, ωστόσο έγινε και το φινάλε βρήκε την πρωταθλήτρια κόσμου να πανηγυρίζει μία σπουδαία επιτυχία, νικώντας 1-0 με κεφαλιά δυναμίτη του Οταμέντι και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση των προκριματικών.

Οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι έγιναν μία αγκαλιά μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και γιόρτάσαν με την ψυχή τους τη νίκη, που ήρθε μάλιστα για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα τους από την Ουρουγουάη πριν λίγες ημέρες, με τον Αλέξις Μακάλιστερ να κλέβει τις εντυπώσεις με μία πιπεράτη δήλωση που έκανε.

"Το να κερδίζεις την Βραζιλία στο Μαρακανά για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι σαν να παρακολουθείς ταινία πορνό", τόνισε ο μέσος της Λίβερπουλ, ο οποίος ήταν βασικός στο ματς και έπαιξε μέχρι το τέλος, καλύπτοντας τη θέση του αριστερού χαφ στη διάταξη 4-4-2 που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο 24χρονος μέσος, που τον Δεκέμβριο του 2022 είχε σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή κόσμου στα γήπεδα του Κατάρ, δημοσίευσε και ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, μέσω της οποίας θέλησε να σταθεί στη διαμάχη οπαδών-αστυνομικών που έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

"Μία νύχτα γεμάτη συναισθήματα. Αυτό που έγινε εκτός γηπέδου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να επαναληφθεί, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε για να δώσουμε στον κόσμο μία καλή εικόνα της Νότιας Αμερικής.

Δεν έχω πολλά να πω για αυτό που έγινε εντός γηπέδου, απλά ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ. Ευχαριστούμε εκείνους που μας στηρίζουν πάντα, ΠΑΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ