ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Maisfutebol: "Ο Τικίνιο υπογράφει στον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα"

Ο Τικίνιο μάχεται για την μπάλα στο Πόρτο - Μποαβίστα
Ο Τικίνιο μάχεται για την μπάλα στο Πόρτο - Μποαβίστα © 2020 JOSE COELHO/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Maisfutebol, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας Maisfutebol, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη βδομάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Τικίνιο είναι μία ειδική επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, με τους ερυθρόλευκους να δίνουν μάχη για να συμφωνήσουν μαζί του. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Γκιμαράες και η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρθηκαν επίσης, με τους Τούρκους να τού προσφέρουν και μεγαλύτερες απολαβές.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" είναι εκείνος που ανέδειξε τον Τικίνιο από τα χρόνια της Γκιμαράες, τον ξέρει πολύ καλά και θεωρεί ότι έχει στοιχεία που χρειάζονται στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι στην Πόρτο που τον απέκτησε από τη Γκιμαράες το 2017 κι έμεινε εκεί έως το καλοκαίρι. Πριν από λίγους μήνες έμεινε ελεύθερος απ' την Τιανζίζ Τέντα της Κίνας.

Photo credits: © 2020 Jose Coelho/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ