ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάγκνουσον: "Ήταν μια σεζόν με ανάμεικτα συναισθήματα, ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού"

Μάγκνουσον: "Ήταν μια σεζόν με ανάμεικτα συναισθήματα, ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού"
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον, μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ αναφέρθηκε και στην αδημονία του να φορέσει ξανά τη φανέλα με το "τριφύλλι".

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισλανδός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με συνέπεια να χάσει όλο το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρασίνων.

Ο Ισλανδός μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους "πράσινους" μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ αναφέρθηκε και στην ανυπομονησία του να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος.

"Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα. Είμαι πολύ υπερήφανος με τα παιδιά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τελειώνεις μια σεζόν με έναν τίτλο. Αξίζουν όλη τη δόξα.

Προσωπικά ήταν μια σεζόν με ανάμεικτα συναισθήματα. Ξεκίνησε καλά ωστόσο μετά ακολούθησε ένας δύσκολος τραυματισμός από τον οποίο έμαθα πολλά. Τώρα είμαι πίσω και έτοιμος να αγωνιστώ ξανά τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και που θα δω εσάς, τους φιλάθλους της ομάδας, να τραγουδάτε.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη όλους αυτούς τους μήνες, σήμαινε πολλά για εμένα, αλλά τώρα σας αξίζετε να πανηγυρίσετε", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο διεθνής Ισλανδός στόπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ