ΣΚΩΤΙΑ

Μαγικός Γιακουμάκης με χατ-τρικ και ασίστ στην τεσσάρα της Σέλτικ επί της Ρος Κάουντι

Μαγικός Γιακουμάκης με χατ-τρικ και ασίστ στην τεσσάρα της Σέλτικ επί της Ρος Κάουντι
PRINTSCREEN

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο χορτάρι, πετυχαίνοντας τρία γκολ και βγάζοντας μία ασίστ, η Σέλτικ συνέτριψε με 4-0 την Ρος Κάουντι και ξέφυγε έξι πόντους από την διώκτριά της στη μάχη του τίτλου, Ρέιντζερς.

Πήρε φόρα και ουδείς μπορεί να τον σταματήσει. Ο λόγος για τον κάτι παραπάνω από καυτό το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Σέλτικ, Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (19/3) έδωσε μία σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση και "υποχρέωσε" το κοινό του Σέλτικ Παρκ να τον αποθεώσει.

Και πως να γινόταν διαφορετικά άλλωστε; Ο διεθνής στράικερ ήταν μέσα και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του στο 4-0 επί της Ρος Κάουντι, σημειώνοντας χατ-τρικ και έχοντας και μία ασίστ, για να της προσφέρει στο πιάτο το τρίποντο και να την εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της σκωτσέζικης Premiership με +6 από την Ρέιντζερς με ένα ματς περισσότερο.

H αρχή του σόου του 27χρονου επιθετικού έλαβε χώρα στο 11ο λεπτό όταν σκόραρε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ επτά λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, ξανά με κεφαλιά.


Στο 26' άφησε για λίγο στην άκρη του ρόλο του εκτελεστή και ανέλαβε εκείνον του δημιουργού, σερβίροντας στον Μαέντα για να καθαρίσει νωρίς το ματς για την ομάδα του, ενώ στο 61' ολοκλήρωσε το επιθετικό του κρεσέντο, σκοράροντας από την βούλα και πανηγυρίζοντας χατ-τρικ.


Σημειώνεται πως ο Γιακουμάκης μετράει πλέον πέντε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του με την ομάδα της Γλασκώβης (είχε σκοράρει δις απέναντι στην Νταντί μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας), με το συνολικό απολογισμό του σε 22 συμμετοχές φέτος με την Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις να είναι 12 γκολ και 1 ασίστ.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ