Madrid Open: Αδιανόητο διπλό στο Μπερναμπέου με Ναδάλ και Κουρτουά απέναντι σε Μπέλιγχαμ και Σίνερ

Με αφορμή το Madrid Open, το “Σαντιάγο Μπερναμπέου” μετατράπηκε σε tennis court, με κορυφαίους αθλητές από διαφορετικά σπορ να δίνουν μια μοναδική παράσταση.
Το Madrid Open δεν περιορίστηκε μόνο στα κορτ της Μαδρίτης, αλλά “μεταφέρθηκε” για λίγο και στο εμβληματικό Σαντιάγο Μπερναμπέου, σε μια από τις πιο ξεχωριστές εικόνες της φετινής διοργάνωσης.
Με αφορμή το μεγάλο τουρνουά, το Μπερναμπέου διαμορφώθηκε σε γήπεδο τένις, φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού.
Ο Ράφα Ναδάλ ήταν από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση, μοιράζοντας μάλιστα και το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, ευχαρίστησε το Madrid Open και τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πόσο “ξεχωριστό” ήταν να παίξει σε ένα τόσο μοναδικό court μέσα στο Μπερναμπέου.
Μαζί του βρέθηκαν ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Γιάνικ Σίνερ, αλλά και η κορυφαία τενίστρια Ίγκα Σβιόντεκ, επιβεβαιώνοντας το διεθνές επίπεδο του event.
Το πιο ιδιαίτερο στοιχείο όμως ήταν η παρουσία ποδοσφαιριστών της Ρεάλ.
Ο Τιμπό Κουρτουά και ο Τζούντ Μπέλιγχαμ άφησαν για λίγο το ποδόσφαιρο και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο τένις, δημιουργώντας ένα σπάνιο crossover που έγινε αμέσως viral.
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, οι αστέρες των δύο σπορ ποζάρουν μαζί στο court, δείχνοντας τη χαλαρή και γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Το “παζλ” συμπλήρωσε και η Linda Caicedo, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στο line-up των αθλητών.
Αν έπρεπε να κρατήσει κανείς μία εικόνα από την ημέρα, αυτή θα ήταν το άτυπο… διπλό: Σίνερ με Μπέλιγχαμ απέναντι σε Ναδάλ με Κουρτουά.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη θέση του διαιτητή… ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από video game, αλλά έγινε πραγματικότητα, έστω και για λίγο.
Η κίνηση αυτή δείχνει ξεκάθαρα τη νέα κατεύθυνση του γηπέδου, ένα πολυχρηστικό venue που ενώνει διαφορετικά αθλήματα και δημιουργεί εμπειρίες πέρα από το ποδόσφαιρο.
Και με φόντο το Madrid Open, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, το Μπερναμπέου δεν είναι πια απλώς ένα γήπεδο, είναι ένα παγκόσμιο stage.