ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Μάχη στην Τούμπα με τέσσερις δυνατές επιλογές για ταμείο

Μάχη στην Τούμπα με τέσσερις δυνατές επιλογές για ταμείο
INTIME

Με το βλέμμα στον τελικό του Κυπέλλου και τους φιλάθλους να επιστρέφουν στις εξέδρες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται την Τετάρτη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Αμφότεροι έχουν στο μυαλό τους ότι θα ακολουθήσει και ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα στη Λεωφόρο κάτι που σημαίνει ότι οι δύο προπονητές δεν θα ρισκάρουν από το πρώτο ματς και η αναμέτρηση θα περιτριγυρίσει στην ισοπαλία. «Χ» στο πρώτο 45λεπτο σε απόδοση 2.06!

Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακασέτα. Το 1-1 μοιάζει να είναι το αγαπημένο σκορ των δύο πλευρών και στα πέντε τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχει εμφανιστεί ισάριθμες φορές στην εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης 1-1 σε απόδοση 2.75.

Ένα από τα επιθετικά όπλα του ΠΑΟΚ είναι ο Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ μπήκε αλλαγή και άγγιξε το γκολ σημαδεύοντας το δοκάρι, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό τιμώρησε την άμυνα του «τριφυλλιού» βρίσκοντας δίχτυα. Με την ενέργεια και την ποιότητα που βγάζει ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ θα ταλαιπωρήσει την αντίπαλη άμυνα. Anytime σκόρερ Ντεσπόντοφ σε απόδοση 4.00.

Στον Παναθηναϊκό δεν περνάει απαρατήρητη η ρέντα του Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός στράικερ μοιάζει να έχει το «άγγιγμα του Μίδα», αφού η επαφή του με τα δίχτυα είναι εξωπραγματική. Συγκεκριμένα σε 8 ματς πρωταθλήματος μετράει 6 γκολ σε μόλις 187 λεπτά συμμετοχής.

Ο Φατίχ Τερίμ με δεδομένο ότι ο Ιωαννίδης είναι τραυματίας θα χρησιμοποιήσει τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Anytime σκόρερ Γερεμέγεφ σε απόδοση 4.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ