ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μάχη" Σίτι - Λίβερπουλ για το wonderkid της Μέχελεν

"Μάχη" Σίτι - Λίβερπουλ για το wonderkid της Μέχελεν

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ ενδιαφέρονται έντονα για τον 17χρονο μέσο της Μέχελεν, Άστερ Βρανκξ, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη βελγική ομάδα.

Εκτός από τον τίτλο στην Premier League, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι δίνουν "μάχη" και σε μεταγραφικό επίπεδο. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι δύο αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του 17χρονου μέσου της Μέχελεν, Άστερ Βρανκξ.

Ο νεαρός χαφ θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του βελγικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν με τη Μέχελεν, έχοντας δύο ασίστ και ένα γκολ σε 10 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, ήταν πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Άντερλεχτ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και δίνοντας την ασίστ στο δεύτερο.

Με το βελγικό πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται πρώιμα εξαιτίας του κορονοϊού, θεωρείται δεδομένο πως ομάδες όπως η Μέχελεν θα προσπαθήσουν να πουλήσουν παίκτες κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, αφού η ζημιά σε οικονομικό επίπεδο είναι μεγάλη. Ο Βρανκξ, που μετράει ήδη πέντε συμμετοχές με την Κ19 της εθνικής Βελγίου, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και μπορεί να παραχωρηθεί με ένα ποσό που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τις Λίβερπουλ και Σίτι, ενδιαφέρον για τον 17χρονο μέσο, έχουν δείξει κι η Μπάγερν με τη Φέγενοορντ. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, οι δύο αγγλικές ομάδες φαίνεται πως έχουν το "πάνω χέρι" όσον αφορά στην απόκτησή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ