ΛΕΙΨΙΑ

Μάχη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι για τον Γκβάρντιολ

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2023 ANDREAS GORA / AP IMAGES

Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ και ήδη έχουν επικοινωνήσει με την πλευρά της Λειψίας.

Μία ακόμα μεγάλη πώληση ετοιμάζεται να κάνει η Λειψία συνεχίζοντας έτσι την παράδοση ετών που έχει δημιουργήσει τροφοδοτώντας όλους τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης με παίκτες.

Αυτή τη φορά ο παίκτης που έχει μπει στο μάτι των μεγάλων είναι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ. Ο 21χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο με τη γερμανική ομάδα, όσο και με την Εθνική της Κροατίας.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σίτι ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Η Λειψία από την πλευρά της έχει ενημερώσει πως ο παίκτης παραχωρείται μόνο με το ποσό που αναγράφει η ρήτρα του.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο αγγλικές ομάδες θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Όλα αυτά όταν η Λειψία απέκτησε τον Γκβάρντιολ πριν από 1,5 χρόνο έναντι 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε 41 φορές με τη Λειψία σε όλες τις διοργανώσεις και είχε τρία γκολ.

TAGS ΛΕΙΨΙΑ BUNDESLIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ