ΑΕΚ

Λύση για Εγγλέζου, με δανεισμό σε Ν. Σαλαμίνα

Λύση για Εγγλέζου, με δανεισμό σε Ν. Σαλαμίνα
Εγγλέζου INTIME SPORTS

Λύση φαίνεται να βρήκε η ΠΑΕ ΑΕΚ με την περίπτωση του Νικόλα Εγγλέζου, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μην κόψει το ποδόσφαιρο, μέχρι την λήξη της στρατιωτικής του θητείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυπριακής ιστοσελίδας balla.com.cy, η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ως γνωστών, ο Εγγλέζου την Δευτέρα 9/7, παρουσιάστηκε στον Κυπριακό Στρατό για να κάνει την θητεία του, αλλά η νομοθεσία του Νησιού δεν του επιτρέπει να βρίσκεται παράλληλα στην ΑΕΚ για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή έχει απογοητεύσει τον ίδιο τον παίκτη αλλά και την οικογένεια του, καθώς σε μια κρίσιμη για αυτόν ηλικία αλλά και ξεχωριστή χρονική συγκυρία με την υπάρχουσα κατάσταση στην ΑΕΚ, είδε πως ένα μεγάλο όνειρο απομακρύνεται.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ έπεσαν στο κενό και ο παίκτης θα ξεκινήσει κανονικά την στρατιωτική του θητεία. Λόγω όμως της χρονικής διάρκειας (είναι στα δύο χρόνια) υπήρχε θέμα με την καριέρα του Εγγλέζου που θα έμενε εκτός προπονήσεων.

Εκεί λοιπόν φαίνεται να βρέθηκε και η λύση με την ΑΕΚ να δίνει δανεικό τον παίκτη στην Κυπριακή ομάδα για μια τουλάχιστον σεζόν. Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί, είναι πως και η Νέα Σαλαμίνα περιμένει να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον Κυπριακό Στρατό, που να επιτρέπουν στον ποδοσφαιριστή να συνδυάζει και τα δύο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ