ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Το VAR μέχρι τώρα έχει άλλη δουλειά, να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ"

Λουτσέσκου: "Το VAR μέχρι τώρα έχει άλλη δουλειά, να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ"
INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου καταφερόμενος κατά του VAR.

Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει έντονα παράπονα από την αντιμετώπιση της ομάδας του από την διαιτησία και να ξεσπάει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

"Είναι πολύ απλό. Το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη των διαιτητών. Μέχρι τώρα στην Ελλάδα, γ@@ τον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες, αν είναι πέναλτι είναι πέναλτι, αν είναι οφσάιντ είναι οφσάιντ. Για εμάς όχι.

Δεν υπάρχει πέναλτι και οφσάιντ. Είναι τέσσερις πόντοι στα δύο τελευταία ματς που χάσαμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής, με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν στον αγώνα με τον ΠΑΣ δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος, σε δύο φάσεις που ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν έδειξε κάποια παράβαση και συμφώνησε μαζί του το VAR σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ