ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Σκέφτομαι τον πατέρα μου στο Κίεβο, ήταν σημαντικό για εκείνον να προκριθούμε"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ στα πέναλτι αναφέρθηκε στον πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος βρίσκεται στο Κίεβο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-3 της Μίντιλαντ στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος βρίσκεται στο Κίεβο (προπονητής της Ντιναμό Κιέβου), την πρωτεύουσα της Ουκρανίας που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Ακόμη μίλησε για τα έντονα συναισθήματά του, όσο και για την προσωπικότητα των παικτών του, που θα ανέλαβαν τις εκτελέσεις στα πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

"Είναι δίκαιη πρόκριση με έντονα συναισθήματα. Είναι μία δίκαιη πρόκριση, σκέφτομα πρώτα απ' όλα την κλήρωση και μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαι χαρούμενος, πρέπει να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, να ετοιμάσω το παιχνίδι και να περάσω αυτό το μήνυμα στους παίκτες μου. Αυτή είναι ζωή μου. Σκέφτομαι τον πατέρα μου. Είναι στο Κίεβο, μιλήσαμε τρεις φορές. Το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν να προκριθούμε, για να νιώθει χαρούμενος".

Αν είχε προετοιμάσει την ομάδα του για τα πέναλτι: "Όχι γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, σημασία έχει η προσωπικότητα των παικτών, αυτοί που θα αναλάβουν την εκτέρεση να είναι έτοιμοι, δεν έχει να κάνει με την προπόνηση, δεύτερον έχουμε καλούς εκτελεστές. Οπότε όχι δεν την προετοίμασα".

Παρακολουθήστε την Game Night για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ