ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Περήφανος για αυτή την ομάδα"

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | 20 Μαρτίου 2022
Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | 20 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ υποστήριξε πως είναι περήφανος που οι παίκτες του μπορούν και ανταποκρίνονται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ και μείωσε την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Η νίκη του Δικεφάλου ικανοποίησε τον Λουτσέσκου ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Είναι απίστευτος ο τρόπος που παλεύουν. Παίζουν κάθε τρεις μέρες την ώρα που οι άλλοι έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν να προετοιμάσουν ένα παιχνίδι. Όποιος μπαίνει για να παίξει τα δίνει όλα, είναι κάτι που έχουμε πετύχει με κόπο και έχουμε ποδοσφαιριστές που όταν δεν αγωνίζονται είναι λυπημένοι και στεναχωρημένοι. Αυτό είναι το σημαντικότερο που έχουμε πετύχει".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής των playoffs είπε: \

"Δεν το σκέφτομαι αυτό. Έχω στο μυαλό μου το επόμενο παιχνίδι. Να είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο όπως είπα να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Από την άλλη είναι μεγάλη εμπειρία και μας δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε ματς".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ