ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Όταν είναι πέναλτι μια φάση, πρέπει να δίνεται"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε αμέσως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ότι οι παίκτες του ήταν καλοί αλλά έχασαν το μυαλό τους σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι όταν μια φάση είναι πέναλτι, αυτή πρέπει να καταλογίζεται.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, ότι οι παίκτες του ήταν καλοί έχασαν τον έλεγχο σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, ενώ θεωρεί ότι ήταν πέναλτι στο χέρι του Χουάνκαρ στο 85'.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην COSMOTE TV: "Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε μόνο τα τελευταία τριάντα λεπτά, αλλά όλο το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Η ιστορία του VAR, μας έκανε να χαλάσουμε τον έλεγχο και το μυαλό μας, ήταν λάθος μας αυτό. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο σε όλη τη διάρκεια, ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι αντιδράσεις μας, ήταν κακές και χάσαμε το παιχνίδι. Αν μια φάση είναι πέναλτι αυτό πρέπει να δίνεται. Μιλάμε για τη φάση στο 85ο λεπτό, η οποία ελέγχθηκε και από το VAR. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με αυτοπεποίθηση, χάσαμε το μυαλό μας σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού αλλά συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ