CONFERENCE LEAGUE

Λουτσέσκου: "Οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους, μας κόστισε ένα λάθος"

Λουτσέσκου: "Οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους, μας κόστισε ένα λάθος"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ αναφέρθηκε στο λάθος που οδήγησε στο γκολ των Γάλλων, αλλά και στο ταξίδι του Δικεφάλου στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα ίσα την Μαρσέιγ στην Τούμπα, είχε τις ευκαιρίες, αλλά ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Conference League. Ο Λουτσέσκου τόνισε στην COSMOTE TV τονίζοντας πως στον Δικέφαλο κόστισε ένα λάθος.

Επιπλέον, ανέφερε πως οι παίκτες του ξεπέρασαν τα όρια τους στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με παιχνίδι ανά τρεις ημέρες. Επίσης, τόνισε πως η 15η θέση στην UEFA δεν οφείλεται μονάχα στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: "Αυτό που μας έλειπε ήταν η νίκη. Τι μπορώ να πω μετά από αυτό. Ένα λάθος ήταν αυτό που μας κόστισε. Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε δικό μας λάθος. Σε 5-6 καθαρές ευκαιρίες, δεν σκοράραμε. Πέσαμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Το ταξίδι στην Ευρώπη διήρκησε πολύ και οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους παίζοντας κάθε τρεις μέρες. Σήμερα κυριαρχήσαμε απέναντι στη Μαρσέιγ που είναι 2η σε ένα πρωτάθλημα με Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ".

Για την επευφημίες του κόσμου και για την 15η θέση της Ελλάδας: "Δεν ήρθε μόνο χάρη στον ΠΑΟΚ η 15η θέση, ο ΠΑΟΚ απλά προχώρησε περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος είναι περήφανος για την ομάδα του, καθώς την είδε να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανά περιόδους".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ