ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μας έλειψε το γκολ αλλά αξίζαμε τη νίκη, διαθέσιμος με Παναθηναϊκό ο Τάισον"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ | 14 Ιανουαρίου 2023
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ | 14 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα στάθηκε στις πολλές τελικές που είχε η ομάδα του ενώ δεν απέκλεισε ο Τάισον να είναι στην αποστολή στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα στάθηκε στις πολλές τελικές που είχε η ομάδα του και τις οποίες δεν κατάφερε να κάνει γκολ, μίλησε για μια έξτρα πίεση που είχαν οι παίκτες του και τους οδήγησαν σε λάθη ενώ δεν απέκλεισε ο Τάισον να είναι στην αποστολή στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά είπε:

"Πρώτα απ' όλα μας έλειπε το γκολ γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν πως ήμασταν συγχισμένοι από την πίεση να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις και δεν αξιολογήσαμε σωστά κάποιες φάσεις που βγάλαμε. Σε γενικές γραμμές αυτή ήταν η εικόνα, δημιουργήσαμε τις συνθήκες αλλά δεν κατάφεραμε να πάρουμε μια νίκη που αξίζαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για την επόμενη μέρα:

"Δύσκολα παιχνίδια έρχονται, δύσκολα παιχνίδια πέρασαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε εκνευρισμένοι σήμερα που δεν κερδίσαμε αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια που κάναμε και να περιμένεις να επιβραβευτείς για αυτή".

Για τον Τάισον:

"Ίσως να είναι στον πάγκο για το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη. Γιατί στην προκειμένου περίπτωση τον χρειαζόμαστε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ