ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ήταν δύσκολη περίοδος, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να αγωνιστούν"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδος για τον ΠΑΟΚ με συνεχείς αγώνες, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έδειξαν διάθεση να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια, παρά την κούραση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, μίλησε για τη θέληση των ποδοσφαιριστών του να παίξουν σε όλα τα ματς, παρά την επιβάρυνση που νιώθουν, τονίζοντας ότι το ματς στην Κρήτη πέρασε από πολλές διακυμάνσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην COSMOTE TV: Για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίοδος για μας, έξι μέρες με πολύ μεγάλα ταξίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, στο Γιβραλτάρ, την Τρίπολη και το Αγρίνιο.

Φτάσαμε σε σημείο όλοι οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να αγωνιστούν, μετά τη διακοπή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε αποτελεσματικοί".

Για το αν η ομάδα ξεκούμπωσε στο σημερινό παιχνίδι: "Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι πέρασε από πολλά στάδια. Στα πρώτα 3 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει 2 φορές. Ο αντίπαλος μας πίεσε, κράτησε την μπάλα, αλλά το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε τον δρόμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι, κλείσαμε αμυντικά πολλούς διαδρόμους και αυτό ήταν το ζητούμενο. Στην επίθεση βρήκαμε χώρο και έτσι βρήκαμε πολλές ευκαιρίες να πατήσουμε περιοχή".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ