ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου σε ερώτηση για την ήττα από την ΑΕΚ: "Αν με ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω, η ζωή είναι τώρα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο σχόλιο του στην Cosmote TV
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο σχόλιο του στην Cosmote TV PRINT SCREEN

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στάθηκε στην εξυπνάδα που έδειξαν οι παίκτες του για να φτάσουν στη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο διπλό στο "Γ. Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού επικρατώντας με 4-2 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εκφράζει την ικανοποίηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος ρωτήθηκε δύο φορές για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από την ΑΕΚ και σημείωσε πως αυτό ήταν κάτι το οποίο συνέβη και πέρασε είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV:

"Αντίδραση, μη αντίδραση. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ένα λάθος γιατί θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν και είναι στην Ευρώπη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση".

Για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ;

"Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Το ποδόσφαιρο είναι τώρα, η ζωή είναι τώρα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν; Θα τελειώσει ο κόσμος; Θα πάνε στο αύριο. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες ήταν καλά προετοιμασμένοι, ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Ήμασταν αρκετά καλοί τακτικά κόντρα σε μια καλή ομάδα, μια ποιοτική ομάδα. Που κέρδισε την Γουέστ Χαμ πριν δέκα μέρες. Δεν ήταν εύκολο. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Όταν είχαμε την ευκαιρία είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα και να σκοράρουμε, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ