ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η αγριότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχθηκε από τους διαιτητές"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στη νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες του φτάνοντας στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε παράπονα από τη διαιτησία του Πέτρι Βιλγιάνεν και του επιτελείου του από την πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας ότι οι Φινλανδοί άφησαν ατιμώρητα μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήρε και την πνευματική ετοιμότητα που επέδειξαν οι παίκτες του για το τρίτο σερί παιχνίδι με τους "πράσινους", στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά την ισοπαλία που έστειλε τον "δικέφαλο" στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

"Τα παιχνίδια ήταν τελείως διαφορετικά, επειδή τα δύο που κερδίσαμε δημιούργησαν δίψα για εκδίκηση και για πρόκριση στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας έπαιξε με εκπληκτική νοοτροπία και πάλεψε ύστερα από τις δύο νίκες, κάτι που δεν είναι εύκολο να είμαστε ξανά εδώ έπειτα από τρεις μέρες και να έχουμε αυτήν τη συγκέντρωση, την αντίδραση, την αποφασιστικότητα για πρόκριση".

"Η αγριότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχθηκε από τους διαιτητές. Λυπάμαι που είναι συνέχεια έτσι κάθε φορά που αγωνιζόμαστε με αθηναϊκές ομάδες. Ο Κουρμπέλης έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό για εμάς. Δεν υπήρχε τιμωρία για τόσα φάουλ, για τόσες κλοτσιές. Στο γήπεδο αισθάνεσαι ότι 'μπορώ να κλοτσήσω και δεν θα έχω πρόβλημα από τους διαιτητές'. Προσφέρεται αυτοπεποίθηση στην άλλη ομάδα. Αλλά θέλω να πω ξανά ότι η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν φανταστική".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ