ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: "Πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα κάποια μικροπράγματα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 18 Ιανουαρίου 2023
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 18 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την τραγωδία στα Τέμπη και τόνισε πως σε κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα είναι κάποια μικροπράγματα όπως οι καυγάδες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της "NOVA" ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ιωνικό την Κυριακή (5/3, 20:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) και αναφέρθηκε όπως είναι φυσιολογικό στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Ρουμάνος τόνισε πως σε κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα είναι κάποια μικροπράγματα όπως οι καυγάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Το μόνο που μπορούμε δυστυχώς να κάνουμε μπροστά σε αυτή την τραγωδία στην πραγματικότητα είναι τίποτα απολύτως. Απλώς να είμαστε με όλη μας την ψυχή δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων και σε όσους εμπλέκονται σε αυτή την τραγωδία.

Aυτές τις στιγμές μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η ζωή και πόσο ασήμαντα είναι όλα τα άλλα τα μικροπράγματα όπως οι καβγάδες. Οι ψυχές μας είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ