ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Εξαιρετική η σχέση και η συνεργασία μου με τον Τζιοβίνκο"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης με τον Βόλο | 9 Ιουλίου 2021
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης με τον Βόλο | 9 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, με τον οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, πέρασε πολύ καλά στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό με την Χέρακλες ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις Τζιοβίνκο και Ουάρντα χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει κάποιο ουσιαστικό σχόλιο για κάποια από τις δύο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το αν παίζει ρόλο η νίκη: "Εμάς μας νοιάζει η προετοιμασία και το ξέρουν όλοι. Σίγουρα μετράει το αποτέλεσμα αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο η προετοιμασία. Είναι διαφορετική η φιλοσοφία της προπόνησης. Άλλη ομάδα τα "μετράει" τα φιλικά και άλλη δεν τα υπολογίζει τόσο. Ναι, πάντα θέλεις τη νίκη, απλά, την επόμενη μέρα, την αφήνεις πίσω".

Για το αν υπάρχει πρόοδος σε σχέση με τελευταία: "Είναι διαφορετικά παιχνίδια τα δυο τελευταία. Είχαμε και στα δυο την ίδια νοοτροπία. Μου άρεσε διότι είχαμε οργάνωση και όταν είχαμε τη μπάλα, αλλά και όταν δεν την είχαμε. Είχαμε στο μυαλό μας το να ελέγξουμε το παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά. Ακόμα γίνονται κάποια λάθη αλλά και αντιδράσεις που δεν τις θέλουμε αλλά είναι λογικό να υπάρχουν διότι δεν είμαστε φρέσκοι. Ψάχνουμε τους αυτοματισμούς μας. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι παίκτες μας αρχίζουν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Είμαι ικανοποιημένος και από το επίπεδο των αντιπάλων διότι έπαιξαν με διάθεση να μας πιέσουν. Ένα στυλ παιχνιδιού που ίσως δεν θα το βρούμε στην Ελλάδα".

Για τον Ουάρντα: "Δεν έχω να πω κάτι. Ζήτησε άδεια για ένα προσωπικό ζήτημα και αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας".

Για τον Μπίσεσβαρ: "Θα είναι μαζί μας την πρώτη μέρα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις".

Για τον Τζιοβίνκο: "Ξέρετε οτι δεν μιλάω ποτέ για μεταγραφές. Το γκρουπ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί. Με τον Τζιοβίνκο είχα εξαιρετική σχέση και συνεργασία. Περάσαμε εξαιρετικά στη Σαουδική Αραβία. Εμείς έχουμε μια στρατηγική και ένα πλάνο και αυτήν ακολουθούμε…"

Ολιβέιρα: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έβαλε την σφραγίδα του στην νίκη του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό με την Χέρακλες σκοράροντας άλλα δύο γκολ με τα ασπρόμαυρα. Ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση.

"Είναι σημαντικό να σκοράρω, εγώ και ο κάθε επιθετικός, αλλά το ζητούμενο για μια ομάδα είναι η νίκη. Το θέμα είναι το τι κάνει η ομάδα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς είμαστε σε καλό δρόμο.

Έχουμε 2-3 εβδομάδες μπροστά μας και αρκετό διάστημα στο γήπεδο. Δουλεύουμε συνεχώς και γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα" είπε για το γκολ που πέτυχε και όταν ρωτήθηκε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που παιχνίδια που έρχονται τόνισε πως υπάρχει χρόνος ακόμη για να ασχοληθεί με αυτά η ομάδα του:

"Θα έρθει η ώρα να ασχοληθούμε και με την ομάδα που θα παίξουμε στην Ευρώπη. Έχουμε χρόνο. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή και θα μας πει και εκείνος τι θα πρέπει να κάνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ