ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Εμείς έχουμε την πίεση της πρόκρισης, περιμένω να έρθουν και άλλοι παίκτες"

Λουτσέσκου: "Εμείς έχουμε την πίεση της πρόκρισης, περιμένω να έρθουν και άλλοι παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας (21/07, 20.00), ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Λέφσκι Σόφιας (21/07, 20.00, Novasports 2HD).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα του Δικεφάλου και αναφέρθηκε στα πλάνα του για το ματς με την βουλγαρική περίοδο, αλλά και τα μεταγραφικά.

Αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε: "Είναι περίοδος προσαρμογής. Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με την ημέρα κυρίως με τους ποδοσφαιριστές που δεν βρέθηκαν μαζί μας στην προετοιμασία. Είναι μια περίοδος που δεν μου αρέσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Ο Μπίσεσβαρ μάλλον δεν θα είναι μαζί μας, ο Νάρεϊ θα είναι στη λίστα, έχει κάνει προετοιμασία, ενώ ο Μπράντον θα είναι κι αυτός διαθέσιμος, πάρα το γεγονός πως ήρθε από διακοπές".

Σε ερώτηση για τον Λύρατζη: "Όχι, δεν θα είναι μαζί μας"

Για τον Κούτσια: "Πιστεύω πως ο Κούτσιας είναι χαλαρός με την καλή έννοια. Η παρουσία του στα φιλικά και το ότι αντιλήφθηκε ότι θα είναι βασικό τον απελευθέρωσε. Έχει μεγαλώσει ακόμη έναν χρόνο και φαίνεται πιο ώριμος, όπως και ο Κωνσταντέλιας και γι’ αυτό τους κρατήσαμε στο ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος και για τους δύο.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν διδάχθηκαν πολύ καλά για το πως θα συμπεριφερθούν, όμως δείχνουν πως έχουν μπει στον σωστό δρόμο".

Για το αν είναι περισσότερο αγχωμένος επειδή είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν: "Πιστεύω ότι είμαι ανήσυχος τόσο όσο πρέπει για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μπορώ να σας πω πως από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά, νιώθω πολύ ωραίο και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αύριο. Είναι ένα γκρουπ που έρχεται με θέληση στην προπόνηση. Μέρα με την μέρα πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας, όπως έκανε και το περσινό γκρουπ. Υπάρχουν και οι νέοι ποδοσφαιριστές που φέρνουν ενθουσιασμό. Θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και τα παιχνίδια στην προπόνηση".

Για το αυριανό παιχνίδι και το ρόστερ: "Περιμένω κάποιες κινήσεις, η διοίκηση ξέρει. Αυτή την στιγμή δεν πιεζόμαστε. Για το πόσα παιχνίδια θα παίξουμε κανείς δεν το ξέρει. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολλές… βρώμικες μπάλες, με γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Εμείς έχουμε την πίεση της πρόκρισης. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες της Λέφσκι όταν παίζουν με μια ομάδα που πήγε στους 8 πέρσι. Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού και για τον δανεισμό του Τζίμα: "Η περσινή σεζόν ήταν τελείως διαφορετική. Ειδικά όταν παίξαμε Play Off, Κύπελλο και Ευρώπη. Πολλοί παίκτες έφυγαν, ήρθαν καινούργιοι. Σίγουρα θέλω ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Θα θέλαμε να πάρουμε παίκτες από την Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο θα θέλαμε παίκτες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στα θέλω μας».

Για τον Τζίμα, νομίζω πως το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν αυτόν. Έχει ταχύτητα, ποιότητα και δύναμη. Αυτό πρότεινα στον Τζίμα να γίνει αμυντικός και να ακολουθήσει τα παραδείγματα του Τσιμίκα και τον Γιαννούλη.

Ο Τζίμας αποφάσισε πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του ως εξτρέμ και να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ και να παίξει στην Β ομάδα και όποτε τον χρειαζόμασταν να μας βοηθούσε στην πρώτη ομάδα, όμως πήρε την απόφασή του".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ