STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λουτσέσκου: "Ελέγχαμε το παιχνίδι, είμαστε σε καλό δρόμο"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  /  )
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με τον Οζντόεφ να σκοράρει δύο τέρματα επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Αρχικά, ο Ρουμάνος κόουτς τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA: "Η αλήθεια είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε μετά από διακοπή τα τελευταία χρόνια. Συνήθως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι αυτός ο δικός μου τρόπος.

Το αποτέλεσμα είναι καλό. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον Ατρόμητο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, κλέψαμε μπάλες κοντά στην περιοχή της αντίπαλης ομάδα. Σίγουρα θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε πιο γρήγορα την μπάλα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι ήταν φανταστικός. Αυτό μας οδήγησε στο να φτάσουμε πολλές φορές έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, κερδίσαμε κόρνερ και με ένα από αυτά πετύχαμε και το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος διεκδίκησε περισσότερα πράγματα, κυριαρχήσαμε όμως και σκοράραμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οσφάιντ. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν υπό τον έλεγχο μας. Στα τελευταία 4-5 λεπτά είχα μια ανησυχία γιατί δεν διαχειριστήκαμε σωστά κάποιες μπάλες, οδηγήσαμε το παιχνίδι σε κάποιες καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Αυτές οι μπάλες που δεν έπρεπε να χάσουμε με κράτησαν σε πίεση και μία ένταση, εμένα και τους συνεργάτες μου".

Για τα γκολ του Οζντόεφ και τους νέους παίκτες: "Είμαστε σε έναν καλό δρόμο, είναι φυσιολογικό ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, είναι φυσιολογικό να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε δύο μήνες μαζί, μικρό διάστημα, όσο προσαρμόζεται στα δεδομένα της ομάδας, να περιμένουμε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Είναι θετικό ότι σκόραρε, δεν έχει σημασία όμως αν σκοράρει ο Οζντόεφ ή κάποιος άλλος".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ