ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Είναι μια περίοδος που πληρώνουμε κάθε μας λάθος"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ | 9 Οκτωβρίου 2022
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ | 9 Οκτωβρίου 2022 PRINT SCREEN

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό υποστήριξε πως η ομάδα του πληρώνει κάθε λάθος της όπως έγινε και κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό με γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 90+2' υποστήριξε πως η ομάδα του πληρώνει κάθε λάθος της όπως έγινε και κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 92' ήταν αγκαλιά με τη νίκη και μέσα σε δύο λεπτά κόντεψε να χάσει τα πάντα, μπορεί να εξηγηθεί αυτό; Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

"Δεν έχω κάποια σκέψη. Πληρώνουμε το παραμικρό μας λάθος όπως και κόντρα στον ΟΦΗ που ήταν η ίδια κατάσταση. Και σήμερα είναι μια περίοδο που ότι κάνουμε όλα μας πάνε κόντρα. Σε κάθε αντίδραση του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ. Δεν είμαστε σε κατάσταση να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Είναι μέρος της "ζωής" της ομάδας. Τι πιστεύετε; Πως δεν είμαι αναστατωμένος; Πως δεν δουλεύουμε; Πως οι παίκτες δεν προσπαθούν μέσα στο γήπεδο; Μάχονται, έχουν μεγάλη πίεση για να κερδίσουν. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο δεν έχεις πολλά να πεις".

Η επιθετική δυστοκία με ποιον τρόπο μπορεί να λυθεί;

"Μπορεί να λυθεί με πολλούς τρόπους. Με την προπόνηση, με την ψυχολογία, με διάφορους άλλους τρόπους, με την απόκτηση εμπιστοσύνης. Όταν είσαι κάτω από πίεση και δίνεις τα πάντα οδηγεί στο να μην έχεις καθόλου καθαρό μυαλό".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ