ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Έχω περάσει πολλές απογοητεύσεις"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη του στην πατρίδα αναφέρθηκε σε άγνωστα γεγονότα της εφηβείας του και μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου σε μια διαφορετική συνέντευξη που έδωσε στην Ρουμανία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής του και κυρίως μίλησε για σχέση του με τον πατέρα του Μιρτσέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 52χρονος τεχνικός: "Το 1991 μετά την πρώτη χρονιά του πατέρα μου στην Ιταλία ως προπονητής, μάζεψε κάποια χρήματα για μια επένδυση, μου είπε και πού ήταν τα χρήματα και πήρα ένα ποσό από εκεί χωρίς να του το πω.

Όταν συναντήθηκε με τους φίλους του για να αποφασίσει τι θα κάνει με αυτά τα χρήματα, τηλεφώνησα σε έναν από αυτούς και του είπα πόσα είχα πάρει. Υποσχέθηκα να τα ξαναβάλω αύριο, απλά ήθελα να με βοηθήσουν. Μόνο ένας άλλος φίλος στο τραπέζι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Και ο πατέρας μου είπε: "Ραζβάν, υπάρχουν λιγότερα χρήματα εδώ!" Πάγωσα, ένιωσα απαίσια, ήταν κάτι που δεν περίμενα, ένιωσα τρομακτικό, απίστευτη ντροπή".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φήμη του πατέρα του: "Το γεγονός ότι ήταν αυτός που μου άνοιξε τον δρόμο για να είμαι ευτυχισμένος. Κάνω κάτι με το οποίο είμαι παθιασμένος. Για να είσαι ευτυχισμένος, πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Είναι εξαιτίας του".

Για την πίεση του ονόματος Λουτσέσκου: "Σήμερα αυτό το όνομα δεν με πιέζει πλέον. Υπήρχε πίεση στην εφηβεία, στην αρχή της αγωνιστικής μου καριέρας, μετά στην αρχή της προπονητικής μου καριέρας. Αυτές ήταν λιγότερο ευχάριστες στιγμές με την πάροδο του χρόνου. Ο τρόπος που με κοιτούσαν οι άνθρωποι... Κάποιοι μου έλεγαν δυσάρεστα πράγματα. Τώρα κάνω τον εαυτό μου να χαμογελά, αλλά έχω περάσει πολλές απογοητεύσεις".

Για το χαρτζιλίκι που έπαιρνε ως παιδί: "Οι γονείς μου με χάιδευαν. Δεν είχα ελλείψεις, δεν με αρνήθηκαν. Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας μου, όντας λιγότερο αναμεμειγμένος στη ζωή μου, ένιωθε υποχρεωμένος να με ευχαριστήσει ή να μην μου πει όχι σε τίποτα. Αυτή που ήταν πραγματικά πίσω του. ήταν η μητέρα μου. Στα 14 μου επέτρεπαν να πάω με ταξί, αν είχα αργήσει στην προπόνηση".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ