ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση"

ω
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του δίκαια προκρίθηκε, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία.

Την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ρουμάνος έκανε μια κίνηση προς την εξέδρα να κάνει ησυχία πως δεν ακούει και εν συνεχεία μετά και την προτροπή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λουτσέσκου επέστρεψε και μίλησε στην κάμερα της COSMOTE. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση στον τελικό, μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα του Δικεφάλου, ενώ εξέφρασε παράπονα προς τον διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για την εναλλαγή σε 4-4-2 και το ματς: "Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Χρειαζόμασταν επιθετικούς, που μπορούν να πάνε μπροστά γιατί χρειαζόμασταν το γκολ. Ο Ολυμπιακός θα οπισθοχωρούσε. Ήταν μία πρόκριση που αξίζαμε βάσει των δύο παιχνιδιών. Νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το λιθαράκι για την πρόκριση".

Ενώ συνέχισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι δύο σκληρές ομάδες, οργανωμένες. Αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση. Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, υπήρχαν φάουλ που δόθηκαν εύκολα, άλλα που δεν δόθηκαν εύκολα ειδικά πάνω στον Μπίσεσβαρ, θα έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ολυμπιακός.

Το ξεπερνάμε, είναι μεγάλη σεζόν για εμάς, τόσο σε διάρκεια, όσο και σε ικανοποίηση. Έχουμε καταφέρει πολλά, απέναντι σε φρέσκους αντιπάλους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, δύο φορές τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Είναι μία κατάσταση που μας έχει πληγώσει με τραυματισμούς, έρχονται κάποιες ομάδες φρέσκες να παίξουμε. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ