ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν κλειδώσαμε το ματς στο πρώτο μέρος και μετά χάσαμε τον έλεγχο"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει το τρίποντο στο φινάλε με τον Παναθηναϊκό και το πλήρωσε στο τέλος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει το τρίποντο στο πρώτο μέρος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν και είχε τις φάσεις να το κάνει, ενώ κάτι τέτοιο δε συνέβη στο δεύτερο μέρος, όπου ναι μεν έχασε τον έλεγχο, αλλά θεωρεί ότι ούτε ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ελέγξει το ματς. Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολιβέιρα δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στη NOVA: Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ στην απόδησή του στο ματς στα δύο ημίχρονα: εν κλειδώσαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε ο έλεγχος από τη μεριά μας, αλλά δεν τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Πέτυχε δύο γκολ από δύο μεγάλες φάσεις. Είχαμε τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού δεν θεωρώ ότι πήρε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος".

Για το δεύτερο μέρος: "Το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τρεις ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός είχε μια στην οποία κατάφερε να σκοράρει. Τον Μπίσεσβαρ τον ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα, όταν θα μας πίεζε ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να διαχειριστεί πιο εύκολα τις μπάλες ανάμεσα στις γραμμές. Ο Γκορντεζιάνι πήρε τα πρώτα του λεπτά, αλλά χρειάζεται χρόνο".

Για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα: "Δεν πιστεύω ότι είναι σοβαρό. Έκανε μεγάλη προσπάθεια σήμερα και από εκεί και πέρα η αποχή του μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, αλλά πρέπει να αναγνωρίσει την προσπάθεια των παικτών".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ