ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν έπρεπε να χάσουμε με βάση τις ευκαιρίες, θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση"

Λουτσέσκου: "Δεν έπρεπε να χάσουμε με βάση τις ευκαιρίες, θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση"
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχε και ότι η ομάδα του θα πάει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό 1-0 στην Τούμπα και θα ψάξει την επόμενη εβδομάδα τη νίκη ανατροπής στη Λεωφόρο, για να πάρει αυτός την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο Δικέφαλος δεν άξιζε να ηττηθεί στο παιχνίδι, καθώς είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Παράλληλα τόνισε ότι ήταν απλά ο πρώτος αγώνας και την επόμενη εβδομάδα θα πάνε στην Αθήνα για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV μετά το ματς: "Πρέπει να αναλύσουμε όλο το παιχνίδι, όχι μόνο όταν ήταν δέκα εναντίον δέκα. Κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να χαθεί, από τον αριθμό ευκαιριών, των καθαρών ευκαιριών που είχαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, αλλά ήμασταν καλά τοποθετημένοι και είχαμε κάποιες καλές επιθετικές μεταβάσεις. Δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο μέρος, βρήκαν το γκολ, είχαν ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά όμως κυριαρχήσαμε, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι και θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ