ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 2-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν τη νίκη.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος κόουτς αναφέρθηκε και στην εικόνα που είχε η ομάδα του μετά τη διακοπή τονίζοντας πως δεν υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova: "Είναι γεγονός ότι μετά από κάθε διακοπή κάνουμε κακά παιχνίδια και έχουμε άσχημα αποτελέσματα. Όταν σταματάμε ίσως δεν βρίσκουμε το δρόμο για να επιστρέψουμε με την ίδια συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα, όπως δουλεύουμε όταν είμαστε όλοι μαζί.

Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου. Δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα, δεν αλλάξαμε μεριές όπως θέλαμε. Ο Ατρόμητος βολεύτηκε από αυτό. Μπορούσε να οργανωθεί πίσω όταν έχανε τη μπάλα. Δεν κινούμασταν καλά στις γραμμές, δεν βρήκαμε κενά, βρισκόμασταν πάντα απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς και ήταν πιο εύκολο γι’ αυτούς.

Εάν τελείωνε με 0-0 το ημίχρονο ίσως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το λάθος για να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ακόμα και αν δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, ίσως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος σκόραρε με πέναλτι, δεν λέω ότι δεν ήταν, αλλά έως τότε δεν είχε δημιουργήσει κάποια φάση".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Μη χάσετε την Game Night για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σέντρα στις 21:30.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ