ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί με πέναλτι το 2-2

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2021-2022 στη "Χουβεφάρμα Αρένα", Ράζγκραντ | Τρίτη 10 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2021-2022 στη "Χουβεφάρμα Αρένα", Ράζγκραντ | Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τη Λουντογκόρετς στο Ράζγκραντ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουσέφ ελ Αραμπί στο 2ο ημίχρονο.

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ολυμπιακό την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς στο Ράζγκραντ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο 63ο λεπτό και λίγο μετά το 2-1 των Βούλγαρων, έγινε ένα γέμισμα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Ελ Αραμπί να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την μπάλα, αλλά τον Κλοντ Γκονσάλβες να πηδάει με το πόδι ψηλά για να κόψει.

Ο Πορτογάλος χτύπησε στο κεφάλι τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έπεσε στο έδαφος ματωμένος. Ο Γιαν Εμβιλά βρισκόταν από πάνω του και διαμαρτυρόταν στο διαιτητή και όταν ο τελευταίος είδε ότι ο Ελ Αραμπί είχε χτυπήσε, καταλόγισε πέναλτι, αφού υπήρξε επαφή.

Η εκτέλεση του πέναλτι καθυστέρησε αρκετά, αφού υπήρξε διακοπή για να περάσει ο Ματιέ Βαλμπουενά στον αγώνα. Ακολούθως, ο Όρελ Γκρίνφελντ έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Ολιβιέ Βερντόν ο οποίος διαμαρτυρόταν για το πέναλτι, όμως στη συνέχεια διόρθωσε την κάρτα και τη μετέτρεψε σε κίτρινη.

Ύστερα από περίπου 5 λεπτά από το μαρκάρισμα στον Ελ Αραμπί και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο ηγέτης της επίθεσης του Ολυμπιακού δεν έχασε την ψυχραιμία του και εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ