ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου: "Τι να πω στους φίλους της Ιντερ; Θα τους στείλω ένα μήνυμα σε μερικές ημέρες"

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου κλήθηκε να σχολιάσει τις επιθετικές αντιδράσεις των οπαδών της Ίντερ για την μεταγραφή του στην Τσέλσι, απαντώντας ότι σε μερικές ημέρες θα εξηγήσει τα πάντα.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Τσέλσι έναντι 115 εκατ. ευρώ, κάτι που έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Ίντερ, οι οποίοι θεωρούν ότι πρόδωσε την ομάδα με την αποχώρησή του. Ο ίδιος όμως προσπαθεί να μείνει ανεπηρέαστος.

Ο Βέλγος επιθετικός ετοιμαζόταν να μεταβεί από το Λονδίνο στο Μιλάνο όταν τον προσέγγισε ένας Ιταλός δημοσιογράφος στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε τι έχει να πει στους φίλους της Ίντερ, με τον Λουκάκου να απαντάει: "Τι να πω στους φίλους της Ίντερ; Θα τους στείλω ένα μήνυμα σε μερικές ημέρες".

Για την ιστορία, ξέχωρα από την όποια επιθυμία του Λουκάκου να επιστρέψει έπειτα από 7 χρόνια στην Τσέλσι, η αλήθεια είναι ότι η Ίντερ δεν είχε ακριβώς άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει να πουλάει κάποιους παίκτες της λόγω των υπέρογγων χρεών της. Όπως και να έχει πάντως, τις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι θα υπάρχει επίσημο τοποθέτηση και από τον Βέλγο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ