ΡΟΜΑ

Λουκάκου: "Πετάω την Κυριακή στην Ρώμη για να υπογράψω στην Ρόμα"

Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2024 group F qualifying soccer match between Estonia and Belgium at the A. Le Coq Arena in Tallinn, Estonia, Tuesday, June 20, 2023. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2024 group F qualifying soccer match between Estonia and Belgium at the A. Le Coq Arena in Tallinn, Estonia, Tuesday, June 20, 2023. (AP Photo/Pavel Golovkin) @2023 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου απογείωσε στα ύψη την ψυχολογία των οπαδών της Ρόμα αφού αποκάλυψε πως την Κυριακή θα μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα για να υπογράψει στους τζαλορόσι. Συνεχίζεται το μπρα ντε φερ των Ρωμαίων με την Τσέλσι για να συμφωνήσουν στο οικονομικό.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ξένο σώμα στην Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και δεν είναι πλέον επιθυμητός ούτε από την Ίντερ ούτε από την Γιουβέντους, όμως η Ρόμα είναι έτοιμη να ανοίξει την αγκαλιά της και να τον υποδεχτεί και το super deal φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου.

"Την Κυριακή θα είμαι στην Ρώμη για να υπογράψω", ανακοίνωσε ο Βέλγος διεθνής επιθετικός στο πλαίσιο ενός φιλικού τουρνουά νέων που παίρνει μέρος ο γιος του με τη φανέλα της Άντερλεχτ, την ώρα πάντως που οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της Τσέλσι και της Ρόμα είναι μεν σε προχωρημένο στάδιο αλλά δεν έχει επέλθει ακόμη οριστική συμφωνία.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", από το απόγευμα της Παρασκευής (25/8) βρίσκονται στο Λονδίνο ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, και ο αντιπρόεδρος Ράιαν Φρίντκιν, με τους Ρωμαίους να προσφέρουν 5 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι για το δανεισμό του και τους μπλε να θέλουν 8 με 10 εκατομμύρια.

Παράλληλα, θα πρέπει να επέλθει και συμφωνία με τον παίκτη που ακόμα δεν έχει επιτευχθεί, με τον Λουκάκου να έχει ετήσιο κασέ 12 εκατομμυρίων ευρώ και την ομάδα του Μουρίνιο να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει μέχρι 8 εκατομμύρια το χρόνο.

TAGS ΡΟΜΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ