ΑΡΗΣ

Λουίς Πάλμα, the big project: Αυτά ζητάει ο Άρης για τον 22χρονο επιθετικό που κάνει τη διαφορά

Ο Λουίς Πάλμα
Ο Λουίς Πάλμα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουίς Πάλμα έκανε και πάλι τη διαφορά για τον Άρη, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, και το SPORT24 αποκαλύπτει τη μεγάλη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της "κίτρινης" ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών από την Ντινάμο Κιέβου.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του άσημου 22χρονου επιθετικού από την Ονδούρα, Λουίς Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατάφερε πολύ σύντομα να ξεχωρίσει και να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν, έχοντας καταλυτική συμβολή στην τεράστια ανατροπή επί της ΑΕΚ που έδωσε στους "κίτρινους" το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε εξίσου εντυπωσιακά, με τον Πάλμα να αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ του Αντρέ Γκρέι. Σε εννιά αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο 22χρονος επιθετικός μετράει τρία γκολ και πέντε ασίστ, εκ των οποίων οι περισσότερος είχαν ως... αποδέκτη τον Τζαμαϊκανό φορ.

Ο Πάλμα ήταν, άλλωστε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη και στη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη, περνώντας ως αλλαγή στο 60ό λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ονδουριανός διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά και την ικανότητα να μετατρέπεται σε game changer για την ομάδα του.

Η πρόταση της Ντινάμο Κιέβου και οι απαιτήσεις του Άρη

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, η Ντινάμο Κιέβου κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Πάλμα ύψους 1.500.00 ευρώ. Ωστόσο, οι διοικούντες την "κίτρινη" ΠΑΕ απάντησαν αρνητικά, ζητώντας τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Ένα ποσό στο οποίο δεν ήταν διατιθεμένη να φτάσει ουκρανική ομάδα, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να οδηγηθούν σε "ναυάγιο". Βέβαια και μόνο το γεγονός ότι μία ομάδα του επιπέδου της Ντινάμο Κιέβου, με σταθερή παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ονδουριανού, λέει πολλά και για την ποιότητά του.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, επιβεβαιώνεται ότι οι άνθρωποι του Άρη έκαναν μία εξαιρετική επιλογή, η οποία σε βάθος χρόνου μπορεί να τους αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας. Αν μάλιστα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ο Πάλμα, τότε είναι δεδομένο πως οι απαιτήσεις θα ανέβουν πάνω από τα 2.500.000 ευρώ.

Το μέλλον, όπως και να έχει, προμηνύεται λαμπρό για τον 22χρονο επιθετικό...

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ