EURO 2020

Λουίς Ενρίκε: "Μπορούμε ακόμα να τερματίσουμε πρώτοι"

Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας σε αγώνα του Nations League απέναντι στην Ελβετία (10 Οκτωβρίου 2020)
Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας σε αγώνα του Nations League απέναντι στην Ελβετία (10 Οκτωβρίου 2020) @2020 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πολωνία και επεσήμανε ότι ακόμα η ομάδα του έχει πιθανότητες να τερματίσει πρώτη στον όμιλο του Euro 2020.

Μπορεί η εικόνα της Ισπανίας να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε δε χάνει την αισιοδοξία του. Ο κόουτς των Ιβηρων στάθηκε στο χαμένο πέναλτι που είχε η ομάδα του κόντρα στην Πολωνία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον της στο Euro 2020 τονίζοντας πως ακόμα μπορεί να κατακτήσει την κορυφή στον όμιλό της.

"Ήμασταν ανώτεροι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η Πολωνία δε μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σκόραρε στη δική της, μοναδική φάση. Προσπαθήσουμε να λύσουμε τα θέματα με βιαστικό τρόπο.

Ήταν πολύ άσχημο που δε σκοράραμε στο πέναλτι, γιατί αυτό θα μας βοηθούσε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Περίμενα περισσότερη ανωτερότητα και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Θέλαμε τη νίκη, αλλά αυτή η ισοπαλία μας αφήνει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Μπορούμε ακόμα να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά κανείς δεν είπε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο" είπε ο Λουίς Ενρίκε.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ