ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: “Μας έλλειψε η ενέργεια, οι αλλαγές που έκανα δεν ήταν εμπνευσμένες”

EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε ατσάλινος στο Περιστέρι, με συνέπεια να σοκάρει τον ΠΑΟΚ και να τον οδηγήσει στη δεύτερή του ήττα, ενώ παράλληλα ο ίδιος πανηγύρισε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 2-0 για τη 14η αγωνιστική και έπεσε στην 3η θέση της Stoiximan Super League.

Μετά το φινάλε του ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο flash interview στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός ότι ούτε ο ίδιος βοήθησε να αλλάξει αυτό με τις παρεμβάσεις του από τον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

Για το ματς: “Τι να πω. Είναι περίπλοκη στιγμή για εμάς. Είχαμε έλλειψη ενέργειας. Δεν υπήρχε αυτή η ένταση από την πλευρά μας, που μας έδινε τη δυνατότητα να παίζουμε αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο.

Επίσης, κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ του Ατρόμητου, καθώς υπήρχε έλλειψη αντίδρασης. Μετά από αυτό τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα, επειδή νιώσαμε την πίεση να επιστρέψουμε στο ματς, να σκοράρουμε και δεν το κάναμε στις ευκαιρίες που είχαμε.

Οι αλλαγές δεν ήταν εμπνευσμένες από εμένα, επειδή δεν βοήθησαν την ομάδα να αντιδράσει με τον σωστό τρόπο.

Είμαι απογοητευόμενος που στα 25 τελευταία λεπτά δεν είχαμε την ηρεμία να επιτεθούμε στους χώρους. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να δεχθείς πρώτος γκολ και να σκοράρεις εσύ ένα γκολ πριν το κάνει ο αντίπαλος. Έτσι, κάνεις αυτούς τους αγώνες να κυλούν διαφορετικά”.

Για το εάν η ξεκούραση είναι η μόνη λύση στην έλλειψη ενέργειας: “Η ξεκούραση μία ημέρα είναι ένας τρόπος. Ήρθαμε μετά από δύο ταξίδια που δεν ήταν εύκολα να τα διαχειριστούμε. Στη Λουντογκόρετς πήγαμε με λεωφορείο, μετά με αεροπλάνο.

Την επόμενη ημέρα του ματς έπρεπε να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε και να ταξιδέψουμε για την Αθήνα. Είχαμε δύσκολα ματς, όπως στη Λιβαδειά, με τον Άρη και την Μπραν.

Δεν ήταν καθόλου εύκολα. Έχουμε το κίνητρο να αντιδράσουμε. Είναι θέμα στιγμής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ