Λουίς Γκαρθία: “Στόχος η 2η θέση”

Στην πόλη που γεννήθηκε ο Λουίς Γκαρθία εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του είπε για το δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα, πως στόχος είναι η 2η θέση ενώ διευκρίνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση αφού στο Καμπ Νόου γίνεται δύσκολη η ζωή για κάθε αντίπαλο. (video)
Ο παλιός γνώριμος Λουίς Γκαρθία, εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην επιστροφή του στο Καμπ Νόου (αλλά ως αντίπαλος) και αναφερόμενος στο ματς υποστήριξε πως η νέα του ομάδα μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας
” Ελπίζω με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά στα 90 λεπτά να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά πόσο δυνατή είναι η Μπαρτσελόνα, χωρίς να υποτιμούμε τους υπόλοιπους αντιπάλους. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, αλλά και οι άλλες δύο ομάδες μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα” τόνισε χαρακτηριστικά και απάντησε σε ερωτήσεις:
Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να περιορίσει τη δραστηριότητα της Μπαρτσελόνα, ο μεσοεπιθετικός του “τριφυλλιού” ανέφερε: ” Στο γήπεδο αυτό μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή κάθε ομάδας. Εμείς είμαστε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε“.
Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα και το νέο βήμα στην καριέρα του, τόνισε: ” Ο Παναθηναϊκός είναι μια συμπαγής ομάδας, με πολύ μεγάλη δύναμη την ταχύτητα και τη μεσοεπιθετική γραμμή“.
Για την επιστροφή του στην πόλη που γεννήθηκε και το ματς του με την ομάδα που τον ανέδειξε υπογράμμισε: ” Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Βαρκελώνη. Βρήκα πάλι πολλούς φίλους και συμπαίκτες. Είναι πάντα πολύ ωραίο να επιστρέφεις σε ένα τέτοιο μέρος“.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Ισπανού μέσου, Λουίς Γκαρθία