LIGUE 1

Λοριάν - Μονακό 1-0: Δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τους Μονεγάσκους

Οι παίκτες της Λοριάν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στη Ligue 1
Οι παίκτες της Λοριάν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στη Ligue 1 © 2021 DAVID VINCENT / AP IMAGES

Η Λοριάν έκανε την έκπληξη στη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, καθώς νίκησε την Μονακό με 1-0 εντός έδρας, αφήνοντας την ομάδα του Νίκο Κόβατς χωρίς νίκη για δεύτερο παιχνίδι

Η Λορίαν επικράτησε της Μονακό 1-0 και σημείωσε την πρώτη της νίκη στη φετινή Ligue 1, με τους Μονεγάσκους να παραμένουν μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης για μια ακόμα αγωνιστική.

Το τέμπο του παιχνιδιού ήταν πολύ αργό, με τους Μονεγάσκους να έχουν την ανούσια κατοχή της μπάλας και τη Λοριάν να προσπαθεί να βρει κάποιο γκολ στην κόντρα.

Το γκολ τελικά ήρθε από την άσπρη βούλα, χάρη στην εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Μοφί στο 31ο λεπτό. Με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νίκο Κόβατς προσπάθησαν να αντιδράσουν, βγάζοντας κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Νάρντι με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 1-0.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, η Λοριάν έχει τέσσερις βαθμούς, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Ετιέν, ενώ η Μονακό πήρε τον πρώτο της βαθμό, καθώς είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τη Ναντ εντός έδρας.

Λοριάν: Ναρντί, Ιγκόρ, Μέντες, Λαπόρτ, Μορέλ, Λε Γκοφ, Μονκοντουί (68' Λε Φι), Λεμουάν (85' Μπουρλ), Αμπεργκέλ, Μοφί (85' Γκρμπιτς), Λοριάντ (84' Χαμέλ)

Μονακό: Νούμπελ, Σιντίμπε, Ντισασί, Πάβλοβιτς, Μαρτίνς (68' Φάμπρεγκας), Ζαν Λούκας (57' Γκολόβιν), Τσουανέμι, Γιάκομπς (58' Ενρίκε), Βόλαντ, Ντιόπ (68' Ντιατά), Μποαντού (57' Μπεν Γεντέρ)

TAGS LIGUE 1 ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ