CONFERENCE LEAGUE

Λόπεθ: “Θα πάμε στην Ελλάδα ήρεμα και ταπεινά, αυτό που συνέβη στο Βαγιέκας ήταν τρελό”

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγύρισε μία μεγάλη σε έκταση νίκη επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ και έβαλε ισχυρές βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League, με τον Ουνάι Λόπεθ να στέλνει πάντως μήνυμα ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα έχοντας απόλυτη ταπεινότητα ενόψει της ρεβάνς.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έφτασε σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από το 2001, όμως μετά από την πρώτη μάχη της με την ΑΕΚ για τους 8 του Conference League μπορεί να κάνει όνειρα για ακόμη πιο ψηλά.

Και αυτό γιατί επιβλήθηκε με 3-0 στο Βαγέκας της Ένωσης και απέκτησε ισχυρό αβαντάζ πρόκρισης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, κάτι που αν συμβεί θα σημάνει αυτόματα και την πραγματοποίηση της καλύτερης πορείας της στα Κύπελλα Ευρώπης.

“Ήταν εντυπωσιακό. Πρακτικά φέραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα αλλά υπάρχει ακόμη το δεύτερο παιχνίδι το οποίο ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο”, τόνισε ο σκόρερ του δεύτερο γκολ της Ράγιο, σε δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στον λογαριασμό της ομάδας του στο Twitter, για να προσθέσει:

“Θα πάμε στην Ελλάδα ήρεμα και ταπεινά, προσπαθώντας να κερδίσουμε ξανά. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα και συνεισέφερα με ένα γκολ. Αυτό που συνέβη απόψε στο Βαγιέκας ήταν τρελό, για ακόμη μία φορά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ