CHAMPIONS LEAGUE

Λοπετέγκι: "Eίμαστε φιλόδοξη ομάδα"

Λοπετέγκι: "Eίμαστε φιλόδοξη ομάδα"

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη της Πόρτο επί της Μπάγερν με 3-1 στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Πόρτο νίκησε 3-1 την Μπάγερν στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Πόρτο Τζούλεν Λοπετέγκι δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του αλλά εμφανίστηκε συγκρατημένος όσον αφορά τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο Μόναχο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του.

" Ένα παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν είναι πάντα δύσκολο αλλά εμείς κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην κατοχή της μπάλας στον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει περισσότερο την μπάλα. Το βελτιώσαμε στην επανάληψη.

Ο Μαρτίνες έδειξε καλή διάθεση στην προπόνηση και αποφασίσαμε να ρισκάρουμε την συμμετοχή του. Το παιχνίδι στο Μόναχο θα είναι διαφορετικό ενώ θα έχουμε δύο σημαντικές απουσίες (Ντανίλο, Σαντρό). Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε φιλοδοξίες.

Δεν ονειρευόμαστε και δουλεύουμε καθημερινά σε κάθε μέρος του παιχνιδιού μας. Οι οπαδοί μας έδωσαν την ώθηση που θέλαμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ